Appartementen, showrooms en parkeergarage aan de Vrijheidslaan te Leiden

Ontdek hier hoe we onze passie omgezet hebben in concrete acties en bekijk de impact die we samen hebben gecreëerd. Samen streven we naar verbetering

In 2005 zijn wij begonnen aan dit werk in opdracht van Slokker maar het project kwam stil te liggen door de crisis. Zoals veel van onze werken hebben wij dit werk zelf weer opgestart en een ontwikkelaar gezocht. Nu na elf jaar is het werk afgerond ism de #Noordersluis Bouwgroep.

Wij voorzien dat de komende tijd vele van dit soort centra uit de jaren `70 en `80  zullen worden vernieuwd. Interessante opgaven die veel overleg vragen, strategisch inzicht en een integrale aanpak van alle betrokken partijen.

Aan de Vrijheidslaan zijn appartementengebouwen gerealiseerd boven showrooms Onder de showrooms is, over de totale lengte, een grote parkeergarage gemaakt. De bebouwingsstrook, die 200 meter lang is, is opgedeeld in lagere bebouwingsstrook met daarop 4 appartementenblokjes. Achter deze appartementen zijn laagbouwwoningen gesitueerd.

De appartementen met de showrooms aan de Vrijheidslaan zijn door ons ontworpen en de laagbouw is ontworpen door Ronald Knappers en Henry Stol. De #supervisie van het totaal is door Roeleveld-Sikkes Architects uitgevoerd.