Stadspark met wellness en spabaden in Debrecen in Hongarije

Ontdek hier hoe we onze passie omgezet hebben in concrete acties en bekijk de impact die we samen hebben gecreëerd. Samen streven we naar verbetering

In het stadspark van Debrecen in Hongarije zijn plannen voor een groot recreatiebad. De stad Debrecen, gelegen in het oosten van Hongarije, heeft een mooi groot stadspark met verschillende recreatieve en sport functies. De opgave was aan het park een groot recreatief en competitie zwembad toe te voegen. De verschillende functies in het park waren allen tot nu geisoleerd, opzichzelf staand en afgeschermd.

Ons plan is er opgericht om alle functies in het park met elkaar te verbinden dmv fiets- en wandelpaden met behoud uiteraard van hun eigen ingangen.. Het nieuwe badcomplex gaat daar een onderdeel van uitmaken. Het concept van de verschillende baden in het park is dat de bomen blijven staan en dat de verschillende baden tussen de bomen/natuur worden aangelegd. Er ontstaat op deze manier een avontuurlijk waterpark waarbij in de zomer de bomen zorgen voor schaduw.